Cred în tineri pentru că am convingerea că fără energia şi creativitatea lor nu poate exista evoluţie.

Şi mai cred că nimic nu poate fi mai valoros pentru un tânăr cu potenţial decât ca acest potenţial să fie descoperit la timp, cultivat şi orientat. Cred că tinerii merită să înveţe despre managementul afacerilor de la profesionişti, de la practicanţi, să înveţe despre leadership de la lideri, de la cei care au format şi formează lideri, nu doar de la teoreticieni.
De aceea, le ofer tinerilor studenţi sau absolvenţi ai unei facultăţi cu profil economic, de marketing, comunicare, HR sau de management al afacerilor posibilitatea să aplice pentru stagii de internship alături de mine şi să înceapă astfel să înveţe alfabetul afacerilor, aşa cum sunt ele, în lumea reală, din studii de caz autohtone.
Dacă te interesează acest proiect, aştept de la tine o prezentare scurtă care să cuprindă atât planurile tale de carieră, cât şi viziunea ta despre ce înseamnă un business de succes.

Dacă ai cu adevărat aptitudini şi talent pentru business, îmi va face plăcere să lucrăm împreună şi astfel să îţi ofer o şansă în plus pentru viitorul tău profesional.

Vrei sa afli mai multe despre proiectul Youth Mentorship? Contactează-ne pentru a face primul pas în reinventarea companiei tale.

Hai sa vorbim