Inward Business Mentorship ® by Aliz Kosza este un proces unic de mentorat de business prin care valorile, istoria şi oamenii companiei sunt cei care definesc, cu ajutorul mentorului, cele mai bune strategii de business. Fiecare companie are un ADN propriu, iar soluţiile vin întotdeauna pe aceleaşi drumuri pe care au venit şi provocările. Doar că trebuie privite creativ şi obiectiv, de un ochi ager şi experimentat, din afară. Un business mentor trebuie să fie, de aceea, un om din afară care poate înţelege o companie pe dinăuntru.

    Acest proces este elementul central al tuturor proiectelor şi soluţiilor de business, fie că este vorba despre programe complexe de business mentoring sau doar despre soluţii punctuale de realizare de diagnoze de business, sau despre strategii sau proiecte de transformare organizațională.

Proiectele Inward Business Mentoriship® se desfasoara 80% in compania clientului, impreuna cu oamenii cheie din organizatie, care se implica in toate etapele importante si beneficiaza de invatatre pe proces.

In aceasta categorie de proiecte intra: SOS Afacerea mea, CEO Mentorship, Middle Management Mentorship, Mentorat Maraton, Youth Mentorship.

Vrei să afli mai multe despre Inward Business Mentorship? Descarcă prezentarea aici

Te interesează să participi la programe Inward Business Mentorship? Contactează-ne pentru a face primul pas în reinventarea companiei tale.

Hai sa vorbim