Un CEO adevărat nu încetează să înveţe şi să se dezvolte. Un program prin care ajungem împreună la un alt nivel în management. Prin expertiză, cunoştinţe, bune practici împărtăşite şi lucrul împreună. Business real şi transfer de know-how, nu teorie.

Programul CEO Mentorship este adresat în mod special CEO şi antreprenorilor din companii mari şi medii care au nevoie nu de un consultant sau coach, ci de sfatul şi expertiza unui om de business cu experienţă consistentă, care a condus companii peste trei decenii, în industrii şi contexte diferite. În acelaşi timp, rolul acestor programe este de a pregăti manageri cu potenţial pentru preluarea primului job de CEO, un rol pentru care formarea temeinică reprezintă fundaţia pentru tot restul carierei profesionale.

Am creat acest program din două motive:
1. Au existat momente în cariera mea când mi-ar fi prins bine sfaturile unui mentor, însă nu l-am găsit.
2. Experienţa mea din ultimii ani, atât cu antreprenori-CEO, cât şi cu CEO din companii străine, confirmă nevoia acută de pregătire a executivilor de top pentru a face faţă provocărilor jobului din punct de vedere strategic şi… uman.

Pentru că un CEO puternic este cu mult mai mult decât un executive, el trebuie să aibă un profil de lider transformațional şi să aibă un rol de integrator şi de mediator pentru toate proiectele companiei. Or, asta presupune dezvoltare personală şi profesională continuă.

Acest program îi ajută în special pe cei din conducerea superioară a companiilor, care înţeleg că trebuie să crească odată cu propria afacere, să se dezvolte personal, să treacă ei înşişi la nivelul următor.

Vrei sa afli mai multe despre proiectul CEO Mentorship? Contactează-ne pentru a face primul pas în reinventarea companiei tale.

Hai sa vorbim