null

Puterea experienţei de o viaţă

     Promisiunea mea către clienţi se bazează pe întreaga experienţă pe care am acumulat-o de-a lungul vieţii. Ceea ce mă recomandă este cunoaşterea hrănită în timp de experienţe manageriale la cel mai înalt nivel, în industrii diferite şi cu provocări diferite. Cred că numai după ce ai trecut prin filtrul propriu o sumă de situaţii poţi să oferi soluţii care să ajute cu adevărat.

null

Integritatea, un mod de viaţă

Integritatea ţine, în esenţa ei, de caracter. Practic, mentoratul cu bună-credinţă, cu cel mai adânc respect pentru clienţi şi pentru nevoile lor personale şi manageriale. Îmi fac treaba cu empatie şi înţelegere, dar nu îndulcesc pilula şi nu ascund adevărurile pe care le descopăr în diagnoza mea. Nu mă institui în salvator, ofer doar sfaturile care îi ajută pe oameni să evolueze, cu forţele lor proprii.

null

Increderea împărtăşită, cel mai important livrabil

     Mentoratul presupune o relaţie complexă, multifaţetată, în care destinaţia şi călătoria în sine sunt în egală măsură importante. Discipolii mei – antreprenori, manageri şi CEO – sunt oameni care au nevoie de rezultate concrete, palpabile şi numărabile pentru businessurile lor, dar au nevoie şi de dezvoltare personală ca oameni. A fi lângă ei în acest proces intim este pentru mine o onoare şi dovada că eu sunt un om pe care se pot baza la niveluri profunde.

null

Intuiţia, înzestrarea mea secretă

     Cu toţii avem acest organ numit intuiţie, ca fiinţe spirituale ce suntem, însă puţini alegem s-o urmăm explicit, direct, fără rezerve şi uneori împotriva curentului. Eu ştiu că intuiţia este sursa mea zilnică de soluţii pentru provocările cele mai variate. Pur şi simplu, o las să mă ghideze, pentru că mă duce mai repede decât orice altceva la adevărurile pe care le caut.

null

Bunătatea, ca dragoste de oameni

Se spune că afacerile sunt un câmp de bătălie. Viziunea mea e diferită. Văd afacerile ca pe un joc social cu provocări intelectuale, cu desfăşurări de forţe ale raţionamentului şi logicii, cu valoare adăugată, creativitate şi relaţii interumane din care toată lumea are de câştigat. Adică, mai degrabă, un teren de joacă unde ajutorul şi generozitatea ar trebui să înlocuiască spectacolul trist de luptă a egourilor. Cred cu tărie că bunătatea, umanitatea din noi, este forţa reală care va ajunge să schimbe faţa lumii de business. Şi, cândva, faţa lumii cu totul.

null

Autenticitatea, esenţa reuşitei în viaţă şi în business

     Nu voi obosi niciodată să vorbesc despre cât e de important e să rămâi tu însuţi în orice faci: tu însuţi ca om şi ca business. Sincer cu ţine însuţi, cu limitele şi valoarea ta intrinsecă. La fel ca oamenii, afacerile n-au niciun motiv să investească în ceea ce nu sunt, să alerge după falşi idoli şi să adopte modele nepotrivite dinamicii lor intime. E păcat de energia risipită.