Strategia integrată de business este un blueprint al performanței tale viitoare. Ea îți aliniază obiectivele, resursele și îți focusează eforturile pentru a obține performanță pe termen lung.

Strategia integrată de business este rezultatul unui efort comun de sinteză, analiză și, mai ales, de creație. Toate datele obținute din diagnozele de business, ca urmare a interviurilor interne cu oamenii din organizație, în urma discuțiilor cu managementul sunt treptat dezvoltate în direcții strategice. Acestea, la rândul lor, reflectă valorile și soluțiile de business provenite chiar din interiorul companiei însă sunt modelate cu metodologii profesionale de management.

Direcțiile strategice se dezvoltă apoi într-o strategie de business integrată a companiei. Aceasta, la rândul ei, determină dezvoltarea unui model de business care, practic, reinventează afacerea. Și, ulterior, pe baza acestora, se dezvoltă strategii de business operaționale (comercial, marketing, organizaționale etc) precum și planurile lor de implementare.

Te interesează soluții de dezvoltare de strategii de business? Contactează-ne pentru a face primul pas în reinventarea companiei tale.

Hai sa vorbim