Proiect dezvoltat special pentru oamenii-cheie din companii, un maraton de mentorat de una-două zile, cu focus, definit în prealabil, pe cerinţele specifice de business ale companiei respective. Funcţionează ca o pastilă de know-how valoros, administrată în timp scurt, însă cu eliberare prelungită.

Mentoratele Maraton sunt un excelent instrument de a realinia competenţele de management şi leadership strategic în diverse zone ale businessului pentru oamenii-cheie din companie. Acestea au loc la sediul companiei clientului, 4-6 ore pe zi, şi implică atât lucru pe studii de caz relevante, cât şi modelare pe situaţiile de business particulare ale companiei.
Temele pot cuprinde, la cerere, orice element de management strategic din companie, începând de la dezvoltarea de noi strategii integrate, implementarea de strategii comerciale până la lucru pe studii de caz interne.

Se adresează tuturor tipurilor de organizaţii, corporaţii, companii de stat şi private sau antreprenoriate.

Vrei sa afli mai multe despre proiectul Mentorat Maraton? Contactează-ne pentru a face primul pas în reinventarea companiei tale.

Hai sa vorbim