Cel mai complex program de business mentoring: diagnoză, strategie, implementare, suport postimplementare, mentorat individual şi de grup cu oamenii-cheie din companie. Pentru că afacerea ta să redevină ceea ce ai visat în momentul în care ai creat-o. Cel mai complex program de business mentoring și singurul complet.

Prin procesul de Inward Business Mentorship®, o companie, indiferent cât de mică, are puterea de a-şi privi în faţă ceea ce crede că sunt probleme insurmontabile şi de a şi le transforma în oportunităţi de dezvoltare şi creştere, sub ghidarea mentorului.

Cum facem asta? Printr-un transfer de know-how aplicat pe specificul şi resursele organizaţiei şi pe modul de gândire al liderului său, antreprenor sau manager.

Afacerea trece printr-un proces de evaluare integrată (diagnoză de business). Rezultatele acestor analize se concretizează în dezvoltarea unor soluţii proprii care vin chiar din interiorul companiei. După definirea strategiei, echipa din compania respectivă începe să implementeze planurile împreună cu managementul şi cu mentorul. În tot acest timp, întregul proces este şi o şcoală de business prin care toţi participanţii vor învăţa să aplice metode moderne de analiză şi luare a deciziilor, de management şi de leadership.

Dacă simţi că afacerea ta a scăpat de sub control, trebuie să îţi aminteşti întotdeauna că există soluţii, însă acestea vin numai după ce conştientizezi nevoia clară de schimbare.

Vrei sa afli mai multe despre proiectul SOS Afacerea mea? Contactează-ne pentru a face primul pas în reinventarea companiei tale.

Hai sa vorbim