Transformă cheltuielile de marketing și promovare în investiții care îți întorc venituri reale în business-ul tău. Strategia integrată de marketing este planul concret, până la nivel de buget și calendare de implementare, al performanței promovării tale.

Strategia integrată de marketing este derivată direct din strategia integrată de business iar obiectivele sale sunt definite de către strategia comercială de business. Cel mai bine poate fi definită de răspunsul la întrebarea ”cum putem utiliza cel mai eficient mix-ul de marketing și de comunicare pentru a ne comunica cel mai bine portofoliul de produse către potențialii clienți astfel încât să ne atingem obiectivele comerciale?”

Strategia integrată de marketing și comunicare are rolul de a alinia resursele de marketing și de comunicare la obiectivele de business comune. Comunicarea internă și externă, PR-ul, social media și advertising-ul trebuie corect și eficient organizate pentru a se obține impactul dorit în piață.

Deși foarte multe companii spun că folosesc strategii integrate de marketing și de comunicare în fapt foarte puține o fac cu adevărat și, de asemenea, și mai puține, reușesc să le deruleze și corect.

Te interesează soluții de dezvoltare de strategii de business? Contactează-ne pentru a face primul pas în reinventarea companiei tale.

Hai sa vorbim