Octavian-Fanea

„La prima întâlnire, eram prins între nevoia de călăuzire, vocea din afară care să ofere o perspectivă mai bună/oxigen, și toate reținerile pe care le are un om ce s-a frământat îndelung cu provocările lui (singur) și apelează la cineva să-l ajute. Cum putea cineva care nu este prins și ros de provocările mele să înțeleagă complexitatea și adâncimea provocărilor?
După un maraton de doi ani cu Aliz, lucrăm mult mai organizat, pe obiective clar definite și cu instrumente care ne ajută să ne urmărim evoluția.
Respirăm cu toții un aer proaspăt, plin de energie.
Tot ce era o provocare la început de drum– o stavilă în dezvoltare – și-a găsit o rezolvare optimă, ba chiar s-a transformat câteodată într-o oportunitate.”

Octavian Fanea
CEO KADRA TECH

Susana-Laszlo

„Dacă ar fi să definesc experiența proiectului de mentorat cu Aliz într-un singur cuvânt, acela ar fi rollercoaster (în primul rând, palpitant).
Chiar la început de drum, aveam încredere deplină în reușită. Cel mai important acum este să urmăm cele trasate, să nu deviem de la direcțiile strategice pe care le -am construit împreună. Procesul de rebranding, cu integrarea valorilor noastre în branding, a fost fascinant.”

Susana Laszlo
Managing Director/ Co-owner
COSMETIC PLANT

Melinda-Mureșan

„Aliz vine și spune că noi, liderii, suntem un întreg și putem folosi tot ce avem mai bun în noi. Am experimentat limpezimea și viziunea pe care le aduce Aliz ca mentor și care ar fi foarte bine să devină și modul nostru de a aborda propriile businessuri.Datorită explicațiilor ei, am înțeles cine este lider și cine este manager și că eu amestecam aceste roluri, creând astfel confuzie în jurul meu.
Mi-a schimbat total perspectiva și mi-a redat încrederea că visele mari și curajoase pot deveni realitate. Când îți structurezi compania corect, când te concentrezi pe ce trebuie, când îți devine clar cine ești, și tu, și compania, ce valori ai și ce poți oferi/dărui în mod unic și mai ales când reușești să și transpui toate acestea în organizație, când poți comunica această viziune corect colegilor și clienților, atunci se schimbă totul.”

Melinda Mureșan
General Manager/ Owner
SmartWrap (fost M&M Product)

Radu-Opris

„Modalitatea profesionistă și în același timp caldă și angajată au fost principalele argumente pentru care am ales-o pe Aliz pentru remodelarea afacerii noastre. Perspectiva strategică diferită a fost de departe cel mai palpitant aspect, cât și posibilitatea așezării într-o formulă proaspătă cu multe noutăți a întregii organizații.”

Radu Opriș
Business Development Director &‚
Co-Owner KADRA TECH

„Antreprenorul este un om cu un vis.Sfatul meu pentru antreprenorii al căror mare vis este în continuare viu dar li se par din ce în ce mai complicate zilele, este să o caute pe Aliz. Ea citește printre rânduri, vede elementele disparate, sesizează valoarea și știe să așeze totul în ordine, fără să facă abstracție de vis. Împreună, am așezat totul pe o structură în timp ce ADN-ul companiei și valorile noastre au rămas același. Aliz ne-a învățat să ducem compania la nivelul următor, iar beneficiile depășesc cu mult efortul depus.”

Andreea Strugaru
Co-owner/ Marketing Director
KADRA TECH

erno-jancso

„Știam că va fi ceva nou, am sărit cu capul înainte, fără așteptări. Am primit mai mult decât am crezut că voi primi. Provocări, în primă fază: renunțarea la propriile reflexe și limite, deschidere pentru o nouă perspectivă. Am înțeles încă la sfârșitul primei zile de lucru, că dacă nu îmi forțez limitele și nu «ies din carapace», pot compromite rezultatul întregului proiect.”

Erno Jancso
Executive manager/Co-fondator
soft4biz

„Aliz a apărut în viața mea într-un moment de răscruce. De câțiva ani aveam un vis și căutam o cale, o soluție prin care să-l materializez, să îl trăiesc cu ardoare. Aliz este mentorul meu înger, care mi-a deschis noi perspective și m-a ghidat în realizarea proiectului meu, prin exemplul personal și verticalitatea care o caracterizează.
Și încă ceva: am construit totul pe înzestrarea mea. Îi mulțumesc pentru lumină și siguranță!”

Valentina Chirvăsuță
Consilier Dezvoltare Personală/Fondator-Owner
Be-Well

„Proiectul meu aduce noutate în domeniul meu de activitate. Ideea exista dar era mai mult latentă, nu o puteam aduce la viață. Contribuția lui Aliz a fost decisivă în realizarea proiectului și în integrarea elementelor într-un tot unitar. S-au deschis și noi posibilități de dezvoltare. Au fost momente când m-am opus anumitor idei noi. Mi-a trebuit ceva timp să înțeleg și cum voi aplica noile idei. Cel mai mult m-a ajutat să mă descopăr și să regăsesc încrederea în mine și în visul meu.”

Ovidiu Lungu
Owner / CEO
The Sourcing Point

„Experiența mea cu Aliz a început încă de când am ascultat-o pentru prima oară la o conferință de business. După o perioadă am pus mâna pe telefon și i-am spus că vreau să-mi dea o mână de ajutor. Iar acel telefon, pot să spun că a fost una dintre cele mai inspirate decizii din toată experiența mea de antreprenor. Am învățat foarte multe într-un timp foarte scurt de la ea, dar cel mai important lucru este că Aliz nu este consultant, ci mentorul care nu-ți povestește despre teoria pe care o poți citi în cărți, ci despre lucruri reale, care se pot aplica în business de-a doua zi.”

Dana Nae Popa,
Managing Director‚
at pastel

constantina-george-balan

„Rezultatele în acest proiect sunt peste așteptările noastre. Ne-a plăcut cum, din niște discuții care au durat doar câteva ore, am reușit să clarificăm viziunea, misiunea și valorile firmei și apoi să realizăm branding-ul companiei într-un timp foarte scurt. Aliz ne-a ajutat să ne limpezim ideile și să realizăm ceva frumos din ele. Să punem în valoare povestea noastră și să ne regăsim în ea.”

Constantina și George Bălan
Managing Partners
Global Gate Freight

levente_szell

„Consider că a fost un proiect de mare succes: într-o perioadă relativ scurtă s-au realizat multe schimbări care, în mod obișnuit, poate ar fi durat ani de zile. Provocarea a venit din energia transmisă de Aliz, anume aceea că totul se poate, trebuie doar să vrei. Cred că de multe ori chiar noi suntem propriile frâne în  dezvoltarea noastră şi a organizaţiilor pe care le conducem.”

Levente Szell
Co-owner / Director General
AGROSEL

testimonial1

„După ce am lucrat împreună cu Aliz în proiectul meu de mentorat de business, pe lângă faptul că mi-am recăpătat încrederea în compania mea, am găsit curajul de a pune în practică proiecte noi, având o abordare profesionistă . Multe dintre cele prezentate în diagnosticarea companiei s-au dovedit reale probleme, care încă sunt în curs de rezolvare. De asemenea, modul meu de gândire s-a schimbat. Acum am o viziune mult mai clară asupra a ceea ce doresc să realizez.”

Mihaela Călușer
Co-Owner/Director General
WENS Travel

testimonial2

„Ce a însemnat mentoratul de business cu Aliz Kosza? A fost mai mult decât m-am așteptat. A fost o experiență unică. Am simțit sprijin, am aflat noi modalități de abordare, am văzut mai bine rolurile din organizație și am înțeles că orice lucru este posibil dacă adopți strategia potrivită.”

Camelia Truță-Silveșan
Director executiv
ELMAFARM

testimonial3

„Am avut nevoie în egală măsură şi de mentor, şi de experienţa unui profesionist.
Am înțeles că businessul trebuie privit întotdeauna global, atât din interior, cât şi din exterior, am învățat să-mi prioritizez acţiunile şi să dau mai multă încredere oamenilor cu care lucrez.”

Florin Ianovici
Owner
MEDIDENT EXIM

testimonial4

„Nevoia mea a fost de validare a competenţelor profesionale de analiză şi diagnoză de marketing de către un practicant cu rezultate vizibile în piaţă. Am conştientizat că ceea ce fac este bine şi că există o treaptă superioară în marketingul strategic, dacă reuşeşti să integrezi corect toate elementele şi detaliile în imaginea de ansamblu.”

Zorina Pleșca
Owner/Specialist Marketing
Enjoy Marketing

„Prin derularea proiectului cu Aliz, membrii echipei au conştientizat nevoia dezvoltării profesionale şi importanța existenţei unei structuri stabile în companie. Proiectul este dinamic, îmi dă energie, mă ajută mult în procesul de profesionalizare. Am convingerea că este cea mai sigură metodă de dezvoltare cu efecte durabile.”

Arros Orsolya
Manager Operațiuni
HARGHITA HOLDING

„Aliz nu îţi oferă teorie, ci reţete verificate, soluţii, despre care tu ştii că ea le-a experimentat deja personal. În cazul ei, cunoştinţele teoretice se îmbină cu o vastă experienţă profesională. Am învăţat enorm.”

Szabo Dezso
Owner / CEO
HARGHITA HOLDING

daniel_oarfa

„Cel mai important lucru pe care l-am învățat de la Aliz a fost acela că, pentru a construi o organizație, pentru a performa și a livra un rezultat excepțional, nu background-ul in industria respectivă este condiția esențială, ci experiența de manager, abilitățile de leader, experiența de business.(..) Apoi am învățat că un om motivat performează incomparabil mai bine decât un om perfect pregătit profesional. Am învățat că încrederea pe care o acorzi oamenilor are valoarea „aripilor”. Și apoi am învățat să așez orice proces de gândire si decizie într-un cadru, să privesc totul în ansamblu, integrat, strategic.””

 Daniel Oarfa
Sales Manager
KRAFT PAINTS ROMANIA

„Mi-a plăcut procesul de transformare a conceptelor de business în practică; impactul primelor discuții ale business mentorului cu oamenii. După 7 ani trebuie să ne reinventăm modelul de business care trebuie să aibă acum un caracter complementar altor linii de business utilizând resursele comune. Cum aș caracteriza într-un cuvânt experiența mea cu Aliz Kosza? Transformare.”

 Hadrian Mateescu
Co-owner / Director General
MARA PUBLISHING SERVICES

Aliz Kosza a fost, în ultimii 15 ani, fără să o știe, mentorul meu de la distanță, alături de alte personalități din lumea de business.
Am ajuns, în final, să lucrăm împreună și regret că momentul întâlnirii noastre nu a fost mai devreme!
Experiența, know-how-ul acumulat, energia și înțelegerea profundă a mediului de business sunt doar câteva calități extraordinare ale mentorului și strategului Aliz Kosza.

Simona Mărginean, PhD

Owner, mpconsult și homeproduct