Mentoring support for Women in Business

S-a încheiat un proiect minunat dedicat femeilor de afaceri din România.

Mentorat one-on-one, prin transfer de knowhow, un maraton superb, cu rezultate pe măsură.

Susținut de EBRD’s Small Business Impact Fund (Italy, Japan, Korea, Luxembourg, Norway, Sweden, Switzerland, TaiwanBusiness – EBRD Technical Cooperation Fund and the USA)

72 de sesiuni cu trei doamne-lider din antreprenoriate locale.

Iată ce spun ele:

 

Andreea STRUGARU

Mulțumesc, Aliz, că mi-ai răspuns la noianul de întrebări legate de managementul performanței, strategii de marketing, structurarea ședințelor de consiliu și multe altele, m-a ajutat enorm să am un partener „de gândire”.

Mare noroc am avut să am un mentor care să mă sfătuiască de bine în perioade atât de dificile pentru business. Parteneriatul cu tine și cu BERD a adus cu adevărat plusvaloare în KADRA.

 

Dana NAE POPA

Aliz m-a ajutat raportez corect la această perioadă, gândesc la ce pot câștiga pe termen lung, și nu la ce pot pierde pe termen scurt.

Deși în primele luni de pandemie nu am avut mereu de lucru, am continuat investesc în oameni noi, în traininguri, dar cel mai important, începând cu 2021, am implementat împreună cu echipa un sistem de management al performanței.

Mulțumesc, Aliz! Mulțumesc, BERD România!

 

 

Kinga KARACSONY

 

Obiectivele generale pe care le-am definit în cadrul proiectului erau legate direct și indirect de rolul meu în compania IT în care lucrez.

În urma implementării proiectului, am reușit să mă repoziționez, în sensul că am conștientizat valoarea muncii mele și competențele pe care le am, ceea ce mă ajută să-mi exercit rolul cu o mai mare încredere în mine și cu mai multă siguranță. Am reușit ca prin comunicare transparentă să-mi îmbunătățesc relațiile profesionale.

Mulțumesc, BERD, mulțumesc, Aliz, pentru această oportunitate!