Orice lucru îl realizăm mult mai bine dacă pe lângă inspiraţie şi muncă punem şi puţin suflet. Ei bine, aşa este şi în business. De multe ori, stresul, agitaţia şi alergarea trebuie înlocuite cu sulfet.

Dar cel mai în măsură să ne vorbească despre toate acestea este Aliz Kosza (business strategist), una dintre cele mai experimentate femei de business din România. Ea are peste 30 de ani de carieră profesională şi a lucrat pentru companii precum Agfa Film, Kraft, P&G, MOL România, Fabryo Corporation şi Orkla Foods.

Aliz Kosza a lansat de curând o serie de conferinţe care au ca temă principală “Sufletul în business”.

Conceptul este nou în peisajul de business din România. Este un format de evenimente informale de business, cu un număr de maximum 50 de participanţi, adresat în principal antreprenorilor locali şi managerilor, leaderilor din toate tipurile de organizaţii. Subiectele vor fi aproape de oameni şi alese în funcţie de nevoile reale ale participanţilor, bazate pe consultări prealabile.

“Prezentările nu sunt simulări la nivel de MBA şi nici academice. Sunt construite pe viaţa reală de zi cu zi a organizaţiilor din România, reflectând problemele şi provocările cu care se confruntă firmele în derularea proiectelor, prezentate într-un limbaj accesibil, simplu şi adaptat. Studiile de caz vor reflecta nevoile firmelor autohtone şi vor îngloba soluţiile la probleme, cu exemple concrete din experienţa mea profesională. Cadrul informal şi prietenos permite interacţiune pe parcursul prezentărilor, facilitând adresarea de întrebari punctuale pe toată durata evenimentului”, spune Aliz Kosza.

În data de 20 mai conferinţa “Sufletul în business” ajunge şi la Cluj-Napoca.
Evenimentul va avea loc la Inspire – Conference & Events Center, preţul de participare este de 220 lei (TVA inclus), iar agenda zilei se prezintă în felul următor.
18:00 – 18:30 – Înregistrarea participanţilor
18:30 – 19:00 – Mentoring vs consultanţă,coaching,training.
Cui se adreseaza şi cum funcţionează. Beneficii. Intrebări şi răspunsuri
19:00 – 19:15 – Pauză
19:15 – 19:45 – Studiu de caz. Întrebări şi răspunsuri
19:45 – Cină & networking

Organizator : Commodo HR
Persoana de contact : Edit Todoran
mobil : 0722-570.312
e-mail : edit.todoran@commodo.ro